Стоп за стареење - NMN прав (бета никотинамид мононуклеотид)

Новата наука за стареење може да го запре стареењето и да го смени процесот на стареење. Тековните резултати од истражувањето за бета никотинамидните мононуклеотиди - накратко: NMN - може да го запрат процесот на стареење и да обезбедат подобрен квалитет на живот.
Истражување на NMN

Ова е неверојатна наука, а не фантастика. Истражувањата за возраста ја менуваат нашата иднина - сега & Денес!

Да се ​​биде вечен млад не е реално. Но, според сегашната состојба на знаење, можно е да остарите додека сте во форма и здрав. Отсега мораме да ја оставиме настрана вкоренетата мисла „да се биде стар и болен“, бидејќи е можно да се запре стареењето.

Проф.д-р. Дејвид Синклер
Септември 2020 година – Проф. Др. Дејвид Синклер, истражувач на стареењето на Универзитетот Харвард, ги опишува процесите што го поттикнуваат стареењето и начините да се запре стареењето. Неговата книга „Крај на стареењето“ (Англиска верзија „ifивотен век“) се појавува на пазарот од 2019 година.

Стареењето е болест само по себе - Тој е фактор на ризик број 1 за многу болести. Вака на тоа гледаат познатите научници. Со успешно лекување на болеста „стареење“, ќе исчезнат голем број на болести поврзани со возраста.

информации

Го објаснуваме процесот на стареење на едноставен и разбирлив начин и објаснуваме кои опции постојат за да се запре и да се врати стареењето. Известуваме за најновите научни достигнувања и поврзаниот подобрен квалитет на живот. Нашето известување се заснова исклучиво на основани научни факти и студии.
Што се бета никотинамидни мононуклеотиди (NMN)?

Болестите поврзани со стареењето се добар бизнис за фармацевтската индустрија. Во старечките општества на индустријализираните земји, продажбата на активни супстанции против типични болести на староста постојано се зголемува. Според тоа, мотивацијата на фармацевтската индустрија да преземе превентивни мерки за борба против геријатриските болести е мала. Научниците и биотехнолошките компании веќе развија органски супстанции како што се бета никотинамидните мононуклеотиди (NMN) кои штитат од болести поврзани со стареењето и можат да го запрат стареењето.

Започнува „Сега и денес“

Многу од новите активни состојки против стареење се веќе познати денес. Ги разгледуваме, истражуваме и тестираме за вас. Прво, да се справиме со NMN никотинамид мононуклеотид што покажува исклучителни резултати и може да го запре процесот на стареење.

Навестувања

Дали ви го разбудивме интересот, дали сакате да дознаете повеќе? Потоа следете ги нашите Тур

Нашата мисија - Секој треба да ги знае новите револуционерни резултати и активни состојки на истражувањето на возраста.

Ве молиме, внимателно проучете ја содржината на нашата веб-страница. Наменет е за наука, истражување и медицина, како и за секој што е заинтересиран за темата. Користењето на нашите производи и активни состојки е ваша единствена одговорност. Не е погоден за деца и млади. Ако имате било какви медицински прашања, ве молиме консултирајте се со лекар. Нашите информации се дадени само за информативни цели и во никој случај не претставуваат медицински совет или правен совет; ниту можеме да бидеме одговорни за тоа.

Vielen Dank!

Тим за наука за возраста